Ta divna splitska novogodišnja noć uz TBF

| Art |

Splitska novogodišnja noć poznata je diljem svijeta. TBF, jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova, zagrijat će splitsku rivu na dočeku 2016. godine. Nova godina označava i novi početak, stoga je vrlo je važno kako ćemo ispratiti staru te dočekati novu. Nove odluke, novi ciljevi i nove želje samo su dio čarobne noći kada sve počinje iz početka, a trenutka kada otkuca ponoć želimo se zauvijek sjećati.

The Beat Fleet, skraćenog imena TBF, jedna je od najpopularnijih hip hop grupa na ovim prostorima, čiji je talent prepoznat još 1990. godine. Njihova je glazba jedinstvena u Hrvatskoj te ih mnogi smatraju osnivačima novog žanra, koji je nešto između hip hopa i rocka. Hitovi poput Ye'n Dva, Malo san maka i 3-logija jada, koji kroz pozitivan ton ocjenjuju stanje u državi i slično, osvojili su srca brojnih obožavatelja, a jedinstveni glazbeni stil ove grupe bez sumnje će upotpuniti fenomenalni novogodišnji doček koji nas očekuje na splitskoj rivi.

Splićani, poznati po vedrom duhu i najboljim zabavama, najavljuju spektakularan ponoćni vatromet, koji će se zasigurno urezati u sjećanje svima koji se odluče dočekati Novu godinu na splitskoj rivi.

Ispratite staru godinu sa stilom i u novu 2016. zakoračite uz brojna iznenađenja koja ćete zauvijek pamtiti!