Svjetske zvijezde Fedde Le Grand i Paul Oakenfold u Hrvatskoj!

| Art |

Svjetske DJ zvijezde Fedde Le Grand i Paul Oakenfold posljednjih tjedana zabavljaju publiku diljem svijeta, a za nekoliko dana stižu na Split Beach Festival! Legendarna engleska DJ zvijezda Paul Oakenfold u četvrtak 6. kolovoza otvorit će drugo izdanje Split Beach Festivala, a na najpopularniju splitsku plažu Bačvice dolazi privatnim avionom izravno s Ibize gdje i ove godine ima rezidenciju u popularnom Privilege Vista klubu koji dnevno posjeti i do 12 tisuća ljudi.

Hrvatska je jedno od mojih omiljenih mjesta u Europi. Jako volim hrvatsku publiku i veselim se dolasku u Split. Splićanima i njihovim gostima predstavit ću glazbu sa svog novog albuma Popkiller i još mnogo toga“, izjavio je DJ Paul Oakenfold. Nezaboravnu party pustolovinu u subotu 7. kolovoza najavio je jedan od najtraženijih DJ-a današnjice Fedde Le Grand koji je uz nastupe u vrhunskim party destinacijama poput Las Vegasa i Ibize, za svoju ljetnu turneju odabrao upravo Split Beach Festival.

Fedde Le Grand

Strašno se veselim ponovnom dolasku u Hrvatsku! Općenito jako volim ovu zemlju. Ljudi su divni, a zemlja je zaista prekrasna. Velik dio videa o mojoj ljetnoj turneji 2013. snimio sam upravo u Hrvatskoj“, dodao je Fedde Le Grand te Splićanima i njihovim gostima poručio: „Samo budite spremni na nezaboravan provod… ja svakako jesam!

Nakon upravo završenog Ultra Europe festivala, Split pokazuje kako i u kolovozu nudi vrhunsku glazbenu poslasticu za brojne goste iz Hrvatske i svijeta. Svakog ljetnog dana Bačvice posjeti i do deset tisuća kupača, a mekani pjesak i plitak ulaz u more za nekoliko će dana postati jedinstveni plesni podij i središte zabave mladih. Na ovogodišnjem Split Beach Festivalu očekuje nas ljetna party pustolovina ispunjena uzbuđenjima, zabavom i iznenađenjima koja će vas ostaviti bez daha i još jednom ukazati na bezbroj razloga zbog kojih svjetske glazbene zvijezde biraju upravo Bačvice.

Paul Oakenfold