Svjetska DJ zvijezda Chuckie na Umaginationu

| Art |

Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih muzičkih događaja jugoistočne Europe. Od prvog izdanja 2010. godine, preko 30 000 osoba bilo je dio ovog muzičkom spektakla. Svi dolaze u Umag kako bi uživali u muzici najboljih svjetskih DJ-a i izvođača, uključujući prvi nastup Fatboy Slima u Hrvatskoj, najboljeg svjetskog DJ-a Tiestoa koji je upravo ovdje započeo svoju svjetsku turneju, premijerni nastup kralja rocka Rev Runa iz Run DMC-a, Boga house muzike Erica Morilla te mnogih drugih.

Kako bi se nastavio niz dovođenja najpoznatijih svjetskih DJ-a, na ovogodišnjem Umaginationu od 01. – 03. lipnja 2012. nastupa i DJ Chuckie. Na ATP Dance Areni pridružit će se Axwellu, Deniz Koyu, te Marku Sonkeu i Svenu Kirchoffu.

Ovaj DJ sa stalnim boravištem u Amsterdamu rođen je u Južnoj Americi pod imenom Clyde Sergio Narain. Nakon preseljenja u Nizozemsku započinje njegovo bogato glazbeno putovanje. Dobitnik je prestižne nagrade MOBO dvije godine zaredom 2004. i 2005. Njegov house zvuk pun je energije i vrlo lako izaziva emocije kod slušatelja. Njegovi su nastupi diljem svijeta rasprodani tjednima unaprijed, a nastupa na gotovo svim prestižnim festivalima u svijetu poput Creamfields, Coachella, Lollapalooza i drugih. Posljednjih godina uspješno surađuje sa Ericom Morillom pa je tako I član njegove obitelji Subliminal. Njegovi su hitovi poput Aftershock I Let’s The Bass Kick obilježili posljednja ljeta. U Hrvatsku dolazi prvi puta.

Early bird ulaznice za Umagination po cijeni od 130 kuna mogu se osigurati u sustavu Eventima ( www.eventim.hr ), a smještaj preko agencije Atlas (www.atlas.hr ).