Choco&Wine fest za strastvene čokoljupce koji uvijek traže više

| Art |

Choco & wine
Choco & wine

Brtonigla je mali istarski gradić nedaleko od Buja i Novigrada koji skriva slatki svijet čokoladnih okusa i mirisa te neodoljivih aroma vina koje možete osjetiti u neodoljivom istarskom zraku. Drugu godinu za redom Choco & Wine fest svojim gostima otkriva nove trendove sljubljivanja čokolade s vinom. 

Festival će se održati u subotu, 15. veljače 2014. godine od 12 do 19 sati unutar prostorija zgrade budućeg Muzeja vina i seljačkog stvaralaštva te na prostoru oko zgrade. Na taj dan možete uživati u meniju koji će na poseban način sljubiti čokoladu i vino s tradicijskim proizvodima iz Brtonigle kao što su sir, med, maslinovo ulje i poseban kruh s 4 zemlje

Jedan od partnera manifestacije je i slastičarna Villa Soši. Oni će osigurati prezentaciju i prodaju svojih delicija, ali i prezentaciju posebne torte Istrijane. Villa Soši će također pripremati fondue od čokolade i sira u suradnji i sponzorstvom Podravke. Posjetitelje očekuje i choco show pod vodstvom chefa Roberta Perića i LF catering-a.

Prošlogodišnji Choco & Wine fest
Prošlogodišnji Choco & Wine fest