Stiže novi film Dragana Bjelogrlića "Montevideo, vidimo se!"

| Art |

Montevideo vidimo se!
Montevideo vidimo se!

 „MONTEVIDEO, VIDIMO SE!“ od 6. žujka u hrvatskim kinima

 Novi film Dragana Bjelogrlića u Srbiji je u prvom tjednu pogledalo preko 90 tisuća ljudi!

Prošloga se tjedna u kinima diljem Srbije započeo prikazivati novi film Dragana Bjelogrlića kojeg je samo u prvom tjednu prikazivanja vidjelo preko 90 tisuća gledatelja! Radi se o filmu „Montevideo, vidimo se!“, nastavku popularnog filma „Montevideo, bog te video“ iz 2010. godine koji je u našoj regiji postao veliki kino hit, a sudeći prema prvim rezultatima njegov filmski nastavak postat će još popularniji. Prema prvom nastavku snimljena je i istoimena televizijska serija koja se prikazivala i kod nas. Filmski hit „Montevideo, vidimo se!“ u hrvatska kina sa svojom službenom kino distribucijom kreće 6. ožujka!

Radnja filma „Montevideo, vidimo se!“ progovara o sudjelovanju jugoslavenske nogometne reprezentacije na prvom službenom Svjetskom prvenstvu u Urugvaju, 1930. godine. Inspirirana istinitim događajima, ovo je priča o povijesnom uspjehu nogometne reprezentacije bivše države. Nogometna saga iz 1930. godine odvija se u glavnom gradu Urugvaja gdje se nakon napornog trotjednog putovanja preko Atlantika, prva oformljena reprezentacija tadašnje Kraljevine Jugoslavije našla među sudionicima Prvog svjetskog prvenstva. Ekipa iz jedne male balkanske zemlje, kojoj nitko ne daje pretjerane šanse za uspjeh, tijekom ždrijeba dobija za protivnike glavnog favorita prvenstva – reprezentaciju Brazila! Predvođeni entuzijazmom, vizijom i idejom zajedništva Tirke, Moša, Milutinac, Jakša i ostali momci iz tima, zahvaljujući svom talentu, mladošću i ustrajnosti, ulaze na velika vrata sportske scene...

U filmu „Montevideo, vidimo se!“ glavne su uloge ostvarili Miloš Biković, Petar Strugar, Branko Đurić, Viktor Savić, Nebojša Ilić, Vojin Četković i Predrag Vasić, dok se u jednoj od sporednih uloga pojavljuje i poznati holivudski glumac Armand Assante u ulozi nogometnog menadžera. Nakon velikog uspjeha filma „Montevideo, bog te video“ te kasnije televizijske serije koja je prikazana i kod nas, redatelj Bjelogrlić je u potpunoj tajnosti snimio film „Montevideo, vidimo se!“, a sama produkcija jedna je od najskupljih ikada snimljenih na ovim prostorima.

Filmski hit „Montevideo, vidimo se!“ u domaća kina stiže 6. ožujka, a do tada vam predstavljamo službeni plakat filma te njegovu kino najavu.