Spice Girls se vraćaju na pozornicu

| Art |

Instagram / @victoriabeckham

Ako su vas fotografije okupljanja Spice Girlsa razveselila, onda će vas ova vijest ostaviti bez riječi. Djevojke se vraćaju na pozornicu te idu na turneju, a mi imamo sve detalje.


Čekali smo na njihovo ponovno okupljanje i povratak dugi niz godina, a fotografije koje kruže društvenim mrežama posljednjih dana dale su nam naslutiti da se nešto sprema. No, sada možemo konačno i potvrditi sve spekulacije, jer Spice Girls idu na turneju!

Instagram profili Victorie Beckham i Mel B postali su glavna tema u medijima nakon što su objavile fotografije ponovnog susreta s ostalim djevojkama nekada najpoznatije ženske grupe Spice Girls. Pet članica nije se okupilo samo kako bi skupa popila kavu, već kako bi pripremile nadolazeću turneju.

Instagram / @melaniecmusic

Turneja će započeti na ljeto 2018. godine u Velikoj Britaniji, a potom će se djevojke zaputiti prema SAD-u gdje će održati ostatak koncerata. Nažalost za sada nisu predviđeni koncerti u ostatku Europe, ali ako ste pravi fan sigurni smo da ćete se zaputiti u London koji je od nas udaljen tek nešto više od dva sata leta.