Severina otvara ovogodišnji Rujanfest!

| Art |

Severina, Calimero

 Iako nam ljeto polako, ali sigurno odmiče, dobrih provoda neće nedostajati. Događanja se premještaju s mora na kopno, a jedno od njih nas očekuje već tijekom devetog mjeseca. Riječ je o najvećoj regionalnoj glazbenoj manifestacijiRujanFestu 2015., koji ove godine doživljava rebranding te će tako sva događanja i koncerti biti održani isključivo vikendom.

U dva vikenda od 11.09. do 20.09., posjetitelje očekuju najveća glazbena imena, vrhunski restorani, klubovi i puno zabave. Otvorenje Rujanfesta ove godine pripalo je najpopularnijoj regionalnoj pop glazbenici, Severini čiji je prošlogodišnji koncert na Rujanfestu bio najposjećeniji i kojeg publika još uvijek pamti po užarenoj atmosferi. Nakon Severine, na pozornicu Rujanfesta popet će se Jole, čiji su koncerti poznati po dobroj zabavi do ranoga jutra.

Jole na Rujanfestu
Jole na Rujanfestu

Bit će to odličan početak velike manifestacije koja će ispred trgovačkog centra Westgate ugostiti više desetaka tisuća gostiju i zaljubljenika u zabavnu glazbu. Rujanfest će kao i proteklih sedam godina okupiti renomirana glazbena imena iz Hrvatske i regije i ponovo svim svojim posjetiteljima i gostima priuštiti dane nezaboravne zabave i odličnih koncerata. Cijena ulaznice iznosi 40 kn, a kao i do sada, i dalje vrijedi pravilo da je ulaz prije 19 sati besplatan te da djeca do 12 godina mogu ući besplatno bilo kada.