"Sevemanija" osvojila i Ljubljanu!

| Art |

"Severina je kraljica scene! Definitivno! Može pričati tko što hoće, ali da bilo tko drugi obuče iste te kostime, otpjeva iste pjesme, ima iste plesače, scenografiju, sve isto - opet ne bi to bilo to! Evo, neka proba, bilo tko! Seve je jedna, jedina, neponovljiva!" - rekao nam je jedan posjetitelj ljubljanskog koncerta, a mi smo se složili. Čuli smo još: "Nezaboravno, nevjerovatno, ludo!" – s tim su riječima posjetitelji opisivali izvanredan Severinin koncert, koji je održala uz podršku plesača iz skupine Maestro i umjetničko vodstvo originalnog Tomaža Pandura, uz vrhunsku svirku, koreografiju i scenografiju.

Spektakl je otvorila 'Italiana', a u nastavku su se nizale brojne uspješnice, kao što su 'Lola', 'Mili moj', 'Gardelin' i druge. Na samom kraju koncerta Severina je izvela i mega hit 'Brad Pitt'. Sve skupa preko dva sata koncerta, ispunjenog emocijama, u zaista fantastičnoj atmosferi. Koncerta koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Severina je i u Ljubljani pokazala, da su njezini nastupi uz bok onima svjetskih glazbenih diva te da svaki puta kada se uspne na scenu daje sve od sebe. Član njezinog teama kaže: "Severina je veliki profesionalac, ako ima temperaturu ili je bole leđa, to nikad neće pokazati. Odradit će koncert vrhunski! Četiri dana prije došla je u Ljubljanu sa svojim teamom od preko 100 osoba, a dan prije napravila je kompletnu generalnu probu sa šminkom, kostimima i svim scenskim efektima. Sve mora biti savršeno, razglas, rasvjeta, bina, efekti, sve. Takav profesionalan pristup svakom pojedinačnom nastupu, ne viđa se često."

Tako je bilo i ovaj put. Severina je blistala. Savršen show, predstava u kojoj je publika bila oduševljena svime što je vidjela i doživjela, prvenstveno sjajnim idejama redatelja i velikog umjetnika, Tomaža Pandura, koji je turneju 'Dobrodošao u klub' pretvorio u nezaboravni audio-vizualni show, čemu su pridonijele i maštovite koreografije što ih je osmislio Anže Škrube, a otplesala njegova plesna skupina Maestro. I sama Severina je svojim domaćinima u Ljubljani priznala da: "Bez Slovenaca ove turneje ne bi ni bilo" te tako zahvalila Tomažu i plesačima. Kada smo je kasnije posjetili u backstageu, dočekala nas je još ljepša i nasmijanija, pomno uređena i odjevena u prekrasnu crnu čipkastu haljinu, kao da se do tada odmarala i uređivala, a ne odradila tako zahtjevan koncert s toliko presvlačenja i plesanja. To može samo Severina, osoba s toliko energije, profesionalac do kraja! 

Ali Severina ne staje! Iako je turneja 'Dobrodošao u klub 2013' obišla dvorane u najvećim gradovima regije, a koje su svugdje bile ispunjene do posljednjeg mjesta, poput Rijeke, Skoplja, Beograda, Zagreba, a sada i Ljubljane, turneja ne staje. 28. lipnja Severina nastupa u Dubrovniku, a 14. listopad je rezerviran za Zetru u Sarajevu. Već danas Severina putuje za Split pa za London... I dalje ne staje... Nikad nije više radila, a mi bismo dodali: "Ni bolje izgledala! " Svi koji su imali priliku doživjeti ovakav spektakl, pamtit će ga još dugo...