Serija koja je na putu da postane novi Seks i grad

| Art |

Netflix je najavio novu romantičnu komediju koja će ove godine ući u naše živote. Neodoljivo podsjeća na Seks i grad, a iako joj još ni ime ne znamo, već se veselimo.

U prosincu 2004. godine svima nam se srce slomilo kada je emitirana zadnja epizoda svima nam omiljene serije Seks i grad. Bez obzira koliko smo bili sretni zbog sretnog završetka Carrie i gospodina Biga, ostao nam je gorak okus u ustima. Zadnji šok doživjeli smo u listopadu 2017. godine kada je Sarah Jessica Parker izjavila kako nikada neće biti trećeg filma. Snovi su nam potpuno potonuli, ali sada se opet možemo nečemu radovati.

Netflix je najavio novu seriju u kojoj glavu ulogu ima žena u tridesetim godinama i njezina grupa prijateljica. Ona je singl, a one ju pokušavaju vratiti u igru pronalaska gospodina idealnog. New York je zamijenjen Parizom, a engleski francuskim jezikom.

Njezino ime je Elsa, a najavljeni su komični dijalozi i svijet prepun lijepe odjeće. Ime serije još uvijek nije poznato, a ono što znamo je da će biti objavljeno 8 epizoda u trajanju od 30 minuta.