Saša Maček pokrenuo globalnu kampanja "Beat Up Cancer" u spomen male Nore

| Art |

Beat Up Cancer
Beat Up Cancer

Borba za malene oboljele od raka ne prestaje niti izvan granica Hrvatske. Naime, bubnjar Saša Maček, koji je bio i pokretač akcije za malu lavicu Noru Šitum u Americi je okupio poznate glazbenike na zajedničkom projektu Beat Up Cancer. Glazba zbližava ljude na poseban način, a upravo su se time i vodili svi sudionici projekta. Njihovu pjesmu Now You're free napisali su članovi grupe Seige (Matt Elifritz, Taz Conely) i Trevor Dahl dok je jedan od producenata Saša Maček.  Pjesmu isto tako u spotu izvode i djeca koja se bore s ovom strašnom bolešću.

Inače ovo je samo početak globalne kampanje za borbu protiv malignih bolesti kod djece koju je Maček pokrenuo, a osim modne linije čeka nas još puno toga.

Saša Maček u Los Angelesu skuplja jaku glazbenu ekipu koja bi trebala osvijestiti svijet o malim lavovima i lavicama pa su tako bendovi koji za sada podupiru projekt Beat Up Cancer: Boys Like Girls, We The Kings, The Ready Set, We Are In The Crowd, Musician of Selena Gomez (Greg Garman), Musician of Lady Gaga (Spanky McCurdy), Never Shout Never, Bring Me The Horizon, Chiodos, The Wonder Years, Attila, Motion City Soundtrack, Letlive, Action Item, Tonight Alive, Wallpaper, A Rocket To The Moon, This Century, Brighten, I See Stars, Forever The Sickest Kids, Shane Kippel (Degrassi actor), Keep A Breast i Dylan Taylor.

Now you are free