Prodigy "razvalio" na EXITU, sljedeća postaja - Terraneo!

| Art |

The Prodigy
The Prodigy

"The Prodigy su "razvalili Main stage!", "Prodigy"zapalio" Petrovaradinsku tvrđavu", "Treću večerobilježila Prodigy eksplozija", "Prodigy zatresao bedeme Petrovaradina", ‘Ratnici iz "Prodigya" pokorili "Exit"! su naslovi novinskih članaka kojima je u superlativu opisan nastup benda The Prodigy na upravo završenom Exit festivalu. Ne samo da je njihov nastup okarakteriziran kao najbolji, najžešći i najeksplozivniji, The Prodigy su potukli rekord posjete glavne festivalske bine Exita sa preko 40 000 ljudi, koliko ih je slušalo u petak,12.srpnja.

The Prodigy su u odličnoj formi, a priliku da ih hrvatska publika vidi i čuje imati će već 7. kolovoza, kada će ovaj legendarni sastav dovesti svoj ’Ratničkiples’ na Terra stage festivala Terraneo festivala u Šibeniku!

The Prodigy - Smack My B Up

Ovi ljudi su neuništivi! Njih možete voliti ili mrziti, ali nitko ne može osporiti činjenicu da su The Prodigy prava koncertna atrakcija, a to su naši gosti Liam, Keith i Maxim, po ko zna koji put, dokazali i na ovogodišnjem Exit festivalu, kada su, već po navici, napravili nogometnu atmosferu na prepunom Mainstageu i održali još jedan koncert za pamćenje, navodi internet portal Telegraf iz Srbije. 

Osim The Prodigy, ove godine od 07. do 09. kolovoza na Terraneo festivalu u Šibeniku nastupit će i My Bloody Valentine, Wu-Tang Clan, Aloe Blacc, Azealia Banks, Gang of Four, The Cribs, Calexico, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Duncan Sheik, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, dok će se u okviru RedBull Music Academy predstaviti Norman Jay, Dj Spinn& Dj Rashad, Jesse Boykins III, Tokimonsta, RustamOspanoff, MayaVanya, Kyodai, Mad Mats, EddyRamich, Davor O, Audio InFunktion, Maja Milich, JanKincl... Program po danima i informacije o izvođačima možete pronaći na službeoj stranicifestivala www.terraneofestival.com