Pripremite se jer stiže Stop Making Sense festival!

| Art |

Dragulj na kruni festivala u Tisnom, Stop Making Sense, osigurava novu razinu zabave u Hrvatskoj. Donoseći odličan provod na plaži na prekrasnoj lokaciji u The Gardenu Tisno, Stop Making Sense festivval se petu godinu vraća na dalmatinsku obalu, i to od 31. srpnja do 3. kolovoza 2014. godine. Kao nezaobilazni događaj na festivalskom kaledaru, Stop Making Sense pruža bijeg od stvarnosti, a novi život kreiraju pomno odabrani DJ-evi i izvođači. Surađujući s najinovativnijim imenima elektroničke glazbe, svjetski poznatim DJ-evima i izvođačima, te strastvenim promotorima, festival kombinira smirenost raja na plaži s uzbuđenjem glazbenog festivala na kojem organizatori pažljivo biraju izvođače i osiguravaju jedinstveno i intimno iskustvo.

Smješten na prekrasnoj lokaciji The Garden Tisno, Stop Making Sense festival se udomaćio na Mediteranu, okružen hladom borova. Glazbena kulisa kroz četiri dana dolazi s pozornice smještene na plaži, te one skrivene među drvećem, a zabava se proteže i na klub na otvorenom Barbarella's gdje ples ne prestaje do zore. Osiguravajući 18 sati glazbe dnevno, Stop Making Sense nudi techno, electro, funk, soul i disco zvuke, a zabave na brodovima vas vode na idilične lokacije na moru. Uživajte u zvukovima Tiki bara na plaži, gozbi u gradiću Tisno, odmaranju na plaži ili jednostavno plešite pod suncem kao da vam je to najvažnija stvar na svijetu.

Za to će se pobrinuti bogati lineup . Sveprisutna  Anja Schneider poznata je po energiji i nezasitnoj želji za uspjehom, a sa sobom donosi pomno birane zvuke i pokazuje veliki talent. Warm etiketa dovori house i disco DJ-a Gerd Jansona, a njemu se priključuje talentirani Nick Höppner, kojeg krasi raznovrsnost i temeljito poznavanje house i techno glazbe. Rezidenti Sub ClubaHarri & Domenic vraćaju se i ove godine i sa sobom dovode DJ duo Optimo – Twitch and Jonnie Wilkes. Njihov se raspon može najbolje opisati techno,  electro  i  rock  zvucima.