"Prijatelji" se ponovno vraćaju na male ekrane

| Art |

Friends

„Prijatelji“ bit će tu za vas ove veljače na NBC-u

Kultna serija „Friends“, odnosno naši najdraži „Prijatelji“, ponovno će se pojaviti na svojoj staroj televizijskoj mreži već sljedećeg mjeseca kako bi snimili dvosatnu posebnu epizodu koja odaje počast veteranu, sitcom redatelju Jamesu Burrowsu koji je nedavno režirao svoju 1000 televizijsku epizodu.

Televizijski prijenos, čiju gledanost već sada uspoređuju sa specijalnom emisijom 40. godišnjice Saturday Night Livea koja se prikazala prošle veljače, uključivat će i okupljanje ostalih televizijskih ekipa iz različitih sitcoma kao što su Taxi, Cheers, Frasier i Will & Grace. Također, pojavit će se i zvijezde iz novog Burrowsovog programa, iz popularnih serija The Big Bang Theoryja i Mike & Mollyja.

Navodno da će se na jednome mjestu doista okupiti cijela glumačka ekipa „Prijatelja“ – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Matthew Perry kako bi nas podsjetili na razlog zašto i dan danas tu seriju možemo neprestano gledati iznova.

Snimanje bi se trebalo dogoditi kasnije ovog mjeseca u Los Angelesu, a epizoda bi trebala biti emitirana 21. veljače. Željno iščekujemo novu epizodu najdražih nam "Prijatelja"!

Friends