Poznati plesači i koreografi popularne Beyonce i Jennifer Lopez dolaze u Hrvatsku

| Art |

Svjetski poznati plesači i koreografi popularne Beyonce i Jennifer Lopez dolaze u Hrvatsku
Mike Song

Jeste li već čuli za Mikea Songa? On je trenutno jedan od najvrućih koreografa u Americi, a proslavio se nakon što se pridružio grupi Kaba Modern, a postavši njihov voditelj grupa je 2007. godine osvojila 1. mjesto u SAD-u na najvećem svjetskom plesnom natjecanju „Hip Hop International“. Mike je predstavljao grupu i kao finalist prve sezone MTV-jevog showa "America's Best Dance Crew".

Nakon toga, uslijedio je rad na filmu "Step up 4" te "Boogietown", a 2008. godine otvara MTV Video Music Awards. Moramo nadodati i kako je Mike radio koreografiju mega hita "On The Floor" pjevačice Jennifer Lopez i Pitbulla, a i sam se pojavljuje u spotu.

Osim njega, dolaze nam i Les Twinsi, jedni od popularnijih plesača današnjice koji između ostaloga rade i koreografije za divu Beyonce.

Svjetski poznati plesači i koreografi popularne Beyonce i Jennifer Lopez dolaze u Hrvatsku
Les Twins

A gdje ih sve možete upoznati? Na Adria Dance Campu ovo ljeto; Štoviše, možete i učiti plesati s njima. Adria Dance Camp će tako već u drugoj godini privući i do 500 plesača iz čitave Europe. Plesače će na sedmodnevnim plesnim radionicama podučavati poznati svjetski koreografi i plesači kao što su Vedrana „Thickness“ Grčić, Steven „Zulu Gremlin” Roybal, Jana „Jaja“ Vankova, Michael „Mike“ Song, Tight Eyez, Les Twins, Kid David, Koharu „Koko“ Shugawara, Fred „Realness“ Folkes, Veronica „Ika” Bernardis, Elvis „ElRock“ Hodžić.

Karte možete već sada nabaviti, a same će se radionice održavati i za vrijeme Fresh Island festivala. Možete li poželjeti bolju kombinaciju za sredinu ljeta? Ni mi!

Svjetski poznati plesači i koreografi popularne Beyonce i Jennifer Lopez dolaze u Hrvatsku
Les Twinsi sa Beyonce