Potvrđeno - snima se treći nastavak "Princezinih dnevnika"

| Art |

Princezini dnevnici

Dvanaest je godina prošlo otkad smo zadnji put vidjeli za kraljevske avanture Mije Thermopolis. Iako smo tada mislili da su "Princezini dnevnici 2: Kraljevske zaruke" bili zadnji nastavak ove zabavne mladenačke priče, budućnost nas je odlučila nagraditi za strpljivost. U intervjuu za People magazin, direktor Garry Marshall rekao je kako planira završiti trilogiju "Princezinih dnevnika".

"Prije nekoliko sam se tjedana  vidio s Anne Hathaway i kako izgleda, snimat ćemo "Princezine dnevnike 3" na Manhattanu", rekao je Garry Marshall. "Anne Hathaway je u visokoj trudnći, stoga ćemo, naravno, morati pričekati, ali bila je veoma zainteresirana da ubrzo krenemo sa snimanjem."

Očito je da se filmovi temelje na originalnim nastavcima koje je napisala Meg Cabot, no svi znamo da filmske adaptacije ne moraju nužno slijediti knjige. Zadnji nastavak završava tako da se Mia zaljubljuje u Lord Nicholasa Devereauxa i otvara dječji dom u Genoviji.

Mnogi od nas odrasli smo uz Miju pregledavši film stotine puta i iako smo sada nešto malo stariji, s jednakim se žarom i euforijom kao nekad veselimo ovoj vijesti.

Princezini dnevnici