Pogledajte Gavelline predstave za samo 20 kuna

| Art |

Sve Gavelline predstave na Gavella&Europlakat festivalu za jeftinu cijenu  karte

Kao što je to bio običaj i prethodnih godina i na kraju ove sezone teatra Gavella u Frankopanskoj, Gavella & Europlakat nas svojim zajedničkim festivalom časte malom proslavom kulture dostupne svima. Naime, ovaj zgodno osmišljen festival donosi sve predstave koje su trenutno na repertoaru kazališta Gavella, a koje ćete, tijekom ukupno malo više od dva lipanjska tjedna, moći pogledati za jedinstvenu cijenu ulaznice od 20 kuna! Moramo priznati da je to zaista jeftina i pristupačna cijena ulaznice za ovako kvalitetne predstave s vrhunskim glumcima.

Sve Gavelline predstave na Gavella&Europlakat festivalu za jeftinu cijenu  karte
U ime novca

Festival započinje u subotu, 1. lipnja izvedbom premijerne predstave "U ime novca" Viktorije Nikiforove, u režiji Dražena Ferenčine, a završava 21. lipnja predstavom "Crne oči" Davora Špišića, u režiji Dražena Ferenčine. Čak 16 naslova iz Gavellinog repertoara poziva  vas da večer provedete u teatru i pogledate sve što ste propustili pogledati tijekom sezone, kao i da na završnoj večeri festivala proslavite nagrade najboljem glumcu i glumici u predstavama premijerno izvedenim ove sezone u kazalištu "Gavella", a koje odabiru Gavellini najvjerniji gledatelji.  

U konkurenciji su glumci iz ansambala predstava: "Antigona", "Odisej", "Fine mrtve djevojke", "Push up 1-3", ''Candide ili optimizam'' i '' U ime novca''.  Nagrađene će izabrati prosudbeno povjerenstvo koje se sastoji od 7 članova - pretplatnika kazališta "Gavella".

U sklopu ovogodišnjeg "Gavella i Europlakat Faira" u subotu, 8. lipnja svečano će se  obilježiti i 50. izvedba predstave "Prolazi sve" Dubravka Mihanovića u režiji Olivera Frljića.

Svakako ne propustite pogledati predstave koje do sada niste.