Phil Collins vraća se iz mirovine zbog suradnje s Adele

| Art |

Adele i Phil Collins
Adele i Phil Collins

Iako su se 2011. godine u medijima pojavile informacije o njegovu prekidu karijere koje je naposljetku demantirao, Phil Collins jučer je u jednoj televizijskoj emisiji obznanio kako trenutno surađuje s pjevačicom Adele.

"Kontaktirala me i predložila da zajedno radimo na nekim tekstovima. Iskreno, jako sam malo znao o njoj. Znate, ja živim kao u pećini, ali ona je postigla nevjerojatno puno i stvarno mi se sviđa njezin glas i stvari koje je napravila. Za mene ova suradnja predstavlja priliku da naučim nešto od drugih" izjavio je legendarni britanski glazbenik za emisiju Inside South Florida na lokalnoj televiziji.

Iako se ne zna u kojem će se obliku ostvariti ova suradnja, odnosno hoće li se pjesme koje potpisuju Adele i Phil Collins naći na njenom novom albumu ili njihovom zajedničkom, sigurni smo, s obzirom o kakvim se uspješnim pjevačima radi, kako uspjeh neće izostati.

Bivši vođa skupine "Genesis" u istoj godini u kojoj je Adela izdala svoj drugi i posljednji album najavio je povlačenje iz pjevačkih voda kako bi vrijeme provodio sa svojim sinovima, rekavši kako će nastaviti pisati pjesme. Dok je Adele, koja je dobitnica nekoliko Grammy nagrada nakon uspjeha albuma "21" rodila i osvojila Grammya i Oscara za pjesmu "Skyfall" iz filma o Jamesu Bondu. S obzirom na to da radi na novom albumu, opravdana je sumnja da će se pjesme na kojima surađuje s Phillom Collinsom upravo biti dio njenog novog albuma.