Paulo Coelho oduševio brojne poznate Hrvate

| Art |

Književna noć motivirana Coelhom bila je odlična prilika da se kroz njegove citate i riječi publici obrate i glumci Ines Bojanić i Mislav Čavajda dok je glazbenu kulisu večeri obogatila odlična izvedba Sare Renar. Citati Paula Coelha pokazali su svoju neopisivu motivirajući moć, bezrezervno ga potvrđujući kao jednog od najutjecajnijih pisaca današnjice, koji svakim novim djelom stječe nove obožavatelje.

Fenomen popularnosti Paula Coelha prepoznale su i mnoge poznate osobe u Hrvatskoj među kojima su večeri prisustvovale : Lana Jurčević, Marijana Mikulić, Saša Šekoranja, Amarie, Marko Tolja, Ogi Antunac, Iva Balaban, Tihana Harapin Zalepugin, Loredana Bahorić, Sanja Pilić, Vladimira Spindler, Ronald Braus te mnogi drugi. Večer je završila Maja Vučić rekavši kako ponekad nije potrebna knjiga već je dovoljna samo jedna riječ da se promjeni nečiji život iz temelja.

Anamarija Brkić A'marie
Anamarija Brkić A'marie

Posebnu pažnju plijenila je  Anamarija Brkić, jedna od najjačih dizajnerica s hrvatske modne scene pojavivši se u najnovijoj kreaciji iz aktualne kolekcije koja je oduševila sve fashionistice. Ako postoji dizajnerica koja ženu može obogatiti u svakom smislu onda je to upravo Anamarija Brkić.