Papaya gostovala na najvećem svjetskom karnevalu u Rio de Janeiru

| Art |

Papaya gostovala na najvećem svjetskom karnevalu u Rio de Janeiro
Karneval u Rio de Janeiru

Na velikom karnevalu u Riju pojavio se i popularan hrvatski klub Papaya, u sklopu brenda Camarote Paradise Weekend, gdje su naši DJ-i dijelili pozornicu sa svjetski poznatim DJ-ima.

Naime, Papaya tim je prošli tjedan gostovao u Rio De Janeiru, i to u sklopu najvećeg svjetskog karnevala kojeg prenose najveće TV kuće diljem globusa. Dio je to suradnje koju Papaya ima s jednim od najpoznatijih brazilskih festivalskih brandova „Paradise Weekend“ već drugu godinu zaredom. Suradnja se odnosi na međusobno promoviranje destinacija i klubova/festivala, tj. Hrvatske u Brazilu i obratno.

„Paradise Weekend Europe“ održat će se u klubu Papaya ovo ljeto i to između 1. i 3. kolovoza na kojem će nastupiti brazilski DJ Mario Fischetti, popularni talijanski duo Nari&Milani te hrvatski DJ Kosta Radman. Između ostaloga, na festival će doći mnogo poznatih Brazilaca, uključujući nogometnu legendu Romarija.

O festivalima u Hrvatskoj se već naveliko priča pa očekujemo kako će i ovaj festival biti jednako primamljiv domaćim partijanerima, ali i strancima.

Papaya gostovala na najvećem svjetskom karnevalu u Rio de Janeiro
Karneval u Rio de Janeiru