Ovako izgleda Kate Moss bez Photoshopa!

| Art |

Čini se kako je anti-Photoshop era nakon uzela puni zamah. Zvijezde poput Keire Knightley i Gisele Bundchen zabranile su digitalno uređivanje svojih fotografija u posljednjim kampanjama, a sada se i Kate Moss pridružila ovom pokretu poziravši za talijanski Vogue u potpuno prirodnom izdanju.

Editorijal je snimio veliki Peter Lindbergh, a 40-godišnja Kate izgleda mladoliko i prekrasno u tipičnim "Kate" situacijama - poput ispijanja čaja, pušenja cigareta i hipnotizirajućeg pogleda kojim dopire ravno do čitatelja i gledatelja. I cijelo to vrijeme izgleda kao najcool Britanka na planeti, što joj vjerojatno jako lako polazi za rukom s obzirom na to da tu titulu nosi već duže vrijeme.

Obožavamo činjenicu da su i zvijezde same započele borbu protiv nevjerojatne količine Photoshopa koji se koristi i u modnoj, ali i u zabavnoj industriji. Čak i nešto tako sporedno i "malo" poput zabrane Photoshopa znači jako puno kada uzmemo u obzir da su mlade djevojke te koje listaju stranice modnih časopisa i uče o prirodnoj ljepoti koja se od sada može naći i na sjajnim stranicama Voguea. Nadamo se da će se ovaj trend nastaviti!