Ovaj vikend otvara se vodička Hacienda

| Art |

Sunnery James & Ryan Marciano
Sunnery James & Ryan Marciano

U petak, 13. lipnja,  vodički klub Hacienda konačno otvora svoja vrata za ovu sezonu te najavljuje ljeto vrhunskih glazbenih gostovanja.

Na otvorenju će gostovati poznati DJ duo Sunnery James & Ryan Marciano, poznati i kao "nizozemska house mafia". Sunnery James i Ryan Marciano, imaju jedan cilj, zabaviti što više ljudi svojim dubokim funky house zvukom.

O popularnosti ovog DJ dvojca ne treba posebno pisati, dovoljno je spomenuti da su ovaj mjesec, prije nastupa u vodičkoj Haciendi gostovali u New Yorku, Miamiju, Los Angelesu i Londonu.

Veliku pažnju izaziva i činjenica da je DJ Sunnery James inače u braku s poznatim supermodelom i Victoria Secret anđelom Doutzen Kroes s kojom ima sina. Baš nas zanima u koga se to zaljubila jedna od najljepših žena svijeta.

House mogul Axwell za ovaj je duo jednom rekao: „Kad bi postojala nizozemska verzija Swedish House Mafie onda bi to svakako bili Sunnery James i Ryan Marciano''. Njihovi setovi sve više i više postaju legendarni, a svojim funky house zvukom tresu plesne podije gdje god svirali.

Trenutno najimpresivniji podatak vezanu za ovu dvojicu je da su nedavno svirali na Sensation Whiteu pred 50.000 ljudi

Ukoliko se nađete u blizini Vodica, Hacienda je definitvno mjesto koje ne smijete zaobići jer originalni mediteranski ambijent, odlična atmosfera i vrhunska glazba stanuju u Haciendi. Vidimo se, a do tada poslušajte ovaj dvojac na djelu.

Sunnery James