Objavljen lineup za Coachellu 2018.

| Art |

Stigao je dugo išćekivani lineup za jedan od najpopularnijih muzičkih festivala, Coachellu, a na njemu se nalaze 3 veoma poznata glazbena imena. Naime, na ovogodišnjoj Coachelli nastupiti će Beyonce, Eminem i The Weeknd. 


Na festivalu će prvi dan nastupiti The Weeknd, a zatvoriti će ga Eminem, koji do sada još nikada nije nastupio na Coachelli. Nakon što je prošle godine zbog trudnoće otkazala nastup, Beyonce je odlučila vratiti se na festival te priuštiti gledateljima nezaboravan provod. 

Uz ova 3 glavna izvođača, publiku u Californiji ove godine će zabavljati i Kygo, Jamiroquai, St. Vincent, David Byrne, Post Malone, Portugal, The Man te mnogi drugi.

Coachella 2018.

Coachella festival trajat će dva vikenda, od 13. do 15. travnja te od 20. do 22. travnja. Prve ulaznice puštene su u prodaju prije 2 dana te su se odmah rasprodale. Ovaj festival, koji se održava od 1999. godine postao je jedan od najuspješnijih festivala u Americi, a i širom svijeta. Naime, festival svake godine posjeti više od 250 tisuća ljudi, a sigurni smo da ni ove godine neće razočarati svoje posjetitelje.

Coachella 2018.