Novi hit Nine Badrić

| Art |

Pjesmom "Dani i godine" Nina Badrić glazbena diva i ljubimica regije nakon gotovo 5 godina studijske stanke najavljuje novi album.

U režiji Darka Drinovca, Nina je u Palači Gvozdanović, u srcu Zagreba, snimila video spot za novu pjesmu. Zanosna glazbenica zablistala je u kreacijama jednih od najtraženijih domaćih dizajnera, Juraja Zigmana i eNVy rooma. Nina je putem društvenih mreža otkrila i kako je za njen make up bio zadužen njen dugogodišnji make up artist Saša Joković 

Nina Badrić
 
Pjesma "Dani i godine” definitivno će biti veliki hit jer, kao i skoro sve Ninine pjesme, osvaja na prvo slušanje. Glazbu i tekst potpisuje autorski dvojac Nina Badrić i Predrag Martinjak. Nina i ovom pjesmom, što znači i nadolazećim albumom, ostaje vjerna svome glazbenom izričaju, čvrstom popu s kojim osvaja publiku već više od dva desetljeća. 
 
“Pjesma "Dani i godine nastala je u jednom dahu. Napisali smo je zajedničkim snagama Nina i ja, a valjda se ta iskrena emocija prepoznaje na prvo slušanje pa je ljudi odmah i zavole” o pjesmi kaže njen koautor Predrag Martinjak. 
Nina Badrić

Ova pjesma sigurno će se pjevati u Pulskoj Areni 8.kolovoza kada Ninu čeka koncert ljeta kojim će proslaviti svojih prvih 20 godina zavidne karijere. Oni koji su čuli pjesmu "Dani i godine” proglasili su je nasljednicom arobnog jutra" i predviđajuju joj veliku slavu. Sigurni smo kako će Nina Badrić i novom pjesmom dotaknuti mnoga srca te s pravom zadržati titulu "ljubimice regije".