Nostalgična polariod priča

| Art |

Nova adresa najoriginalnijeg zagrebačkog modno-glazbenog odredišta.

Zagrebački contemporary store i galerija - bon ton store & gallery od svojih početaka 2014. u Dežmanovom prolazu pozicionirao se kao jedno od vodećih mjesta u gradu koje spaja modu i glazbu. Ne podilazeći trendovima pažljivo grade vlastitu priču sa pomalo romantičnim retro prizvukom koja je spoj Kalifornije, francuske rivijere i Jadranskog mora, ispričana kroz nove kolekcije vrhunskih mladih brendova. 

Od prošlog tjedna, bon ton je otvorio svoja vrata u novom, preuređenom prostoru na adresi Preradovićeva 34, a novo poglavlje u njihovoj priči najavljuje kampanja koju potpisuje Nadja Božić.

Idiličan ambijent istarskog hotela Meneghetti poslužio je kao savršena inspiracija za odlične vizuale talentirane fotografkinje i DJ-ice s berlinskom adresom. Serija fotografija snimana analognim fotoaparatima prati divnu Magdalenu (Colors model management) kroz dan proveden u prekrasnom opuštajućem okruženju. 

U jako cool „model off duty“ stylingu prevladavaju komadi iz novih kolekcija Zoe Karssen, Maison Labiche, Gian Paolo e Marco te bon tonove vlastite limitirane kolekcije majica nastale u suradnji s berlinskom ilustratoricom Rahel Susskind, a Sheriff & Cherry naočale sjajno su se uklopile u opuštenu, pomalo retro bon ton priču.

Uz komade iz kampanje, u Preradovićevoj se mogu naći i nove kolekcije brendova National standard i BLK DNM.

Sve u svemu, čini se da nas u bon tonu čeka jako kul ljeto.