Nina Badrić rasplesala Cibonu

| Art |

Prepuna dvorana Dražena Petrovića sinoć je bila premala za sve one koji vole pjesme Nine Badrić. Sjajna atmosfera, odlični glazbenici predvođeni Antom Gelom i nikad bolja Nina od početka koncerta digli su publiku da pjeva i pleše zajedno s glazbenicom. Publika svih generacija došla je na koncert svoje ljubimice. 

Pjevale su se sve pjesme gotovo jednoglasno, ali vrhunac večeri je ipak bila izvedba pjesme “Nebo”. Publika je Nini “uzela”glas i otpjevala je pjesmu uz gromoglasne ovacije. Ninini jedini gosti su i ovoga puta bili sjajna plesna skupina Atomic dance factory iz Zagreba koji su se savršeno uklopili u koncert. Fantastična scena za koju je zaslužan Damir Dražić i Eldra te ozvučenje oduševili su i mnogobrojne Ninine kolege koji su došli slušati i podržati svoju prijateljicu.

Ivana i Marija Husar, Luka Nizetić, Lana Klingor, Denis Dumančić, Iva Balaban i mnogi drugi složili su se u jednom: Nina nikad nije bila bolja nego što je to danas, a sama pjevačica poslije koncerta vidno umorna, ali presretna izjavila je: ”Za ove trenutke živim. Volim ovu našu ljubav koju djelimo na svakom koncertu. Moja publika i ja jesmo ljudi od ljubavi i to je jedino što je vrijedno čuvati. Sve ostalo je manje važno.”