Nimfomanka - film o seksu koji morate pogledati

| Art |


Nimfomanka, film Larsa von Triera
Nimfomanka

Od danas u hrvatskim kinima starta dugo očekivani, kontroverzni naslov Larsa von Triera, Nimfomanka, Vol.1. Film je to oko kojega se digla neviđena bura što zbog teme koju propituje što zbog kontroverznosti samog autora, Danca Larsa von Triera. A i mi smo već pisali o najavnim filmskim plakatima na kojima su glavni glumci snimljeni u trenutcima seksualnog vrhunca.

Nimfomanka, film Larsa von Triera
Nimfomanka

Poljednjih se dana prašina pak digla zbog navodne izjave jednog od glumca filma, Shie LaBeoufa koji je ni manje ne više rekao da je za ulogu u filmu producentima istog morao poslati sliku svog spolnog organa. Ludo kako zvuči ipak se radi o novom hit naslovu jednog od najprogresivnijih redatelja novije generacije..

Lars von Trier još jednom je uspio sablazniti svijet, ovaj put neobuzdanim i kreativnim viđenjem seksualne manije i nesputanosti! Ovaj kontroverzni genijalac, redatelj čuvenih filmova Lomeći valove, Ples u tami, Dogville i Melankolije napravio je gotovo nemoguće - film nakon kojeg  provjereno nećete moći normalno disati.

Nimfomanka, film Larsa von Triera s hollywoodskim zvijezdama
Nimfomanka

Nimfomanka je priča o seksu, a ne o ljubavi jer ljubav je samo pohota pomiješana sa ljubomorom. Joe, naslovna junakinja, nimfomanka, mijenja ljubavnike kao čarape. Uostalom, kako se kaže u filmu, ne možeš napraviti omlet bez da razbiješ koje jaje.

"Ovaj film biste mogli gledati satima, a onda pak danima raspravljati o njemu - bilo o seksu, bilo o von Trieru, čudesno iskustvo!"

Tim Robey, Daily Telegraph

"Odličan uvid u seksualnu samosolobođenje, sa sjajnim referencama na umjetnost, glazbu, religiju i književnost!"

Peter Debruge, Variety

Nakon ovakvih komentara, što drugo, nega da vas pozovemo da nam se pridružite večeras ili ovih dana u Cinestar kinima kako bi uživali u ovom zanimljivom filmu u kojem između ostalih glume i Uma Thurman, Shie LeBeouf, Christian Slater, Williem Dafoe, Connie Nielsen i Stellan Skarsgård. 

Nimfomanka