New Yorker Fresh Island festival osvaja Europu

| Art |

NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL
I DJ Jazzy Jeff voli Fresh Island fest!

Fresh Island festival u kratkom je vremenu postao omiljeni festival europske party scene čemu svjedoče i mnogobrojne suradnje s najboljim klupskim i festivalskim venue-ima diljem Europe koji su ugostili prema mnogima trenutno najsvježiji festival na svjetskoj sceni. U sklopu New Yorker Fresh Island festival promotivne turneje, DJ PHAT PHILLIE i DJ BIZZO BODEGA posjetili su svjetske metropole kako bi proširili dobru riječ o festivalu. Tako je 24. travnja u Münchenu, u klubu Crux, održana velika press konferencija u suradnji s njemačkim uredom Hrvatske Turističke Zajednicu na kojoj je glavni gost bio legendarni dj i producent DJ JAZZY JEFF. Uz München, promotivna turneja obišla je sve važnije europske metropole, a samo u lipnju s NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVALOM plesat ćemo u Bratislavi, Londonu, Varšavi, Berlinu, Milanu i dr.

Kroz nekoliko dana slijedi nam i sljedeći veliki party i to u Londonu! U subotu 17. svibnja, Dj Bizzo Bodega i Dj Phat Phillie, jedni od osnivača festivala zasvirat će u prestižnom londonskom klubu Scala, gdje su među ostalima nastupili Coldplay, Foo Fighters, Moby, Dido, Chemical Brothers, Outkast, Kelis i mnogi drugi poznati izvođači.

Festival će uskoro biti rasprodan, a organizatori razmišljaju o opciji izlaska iz klubova Papaya i Aquarius na samu plažu Zrće te gradnju velike „Big Beach“ pozornice kako bi svim fanovima koji dolaze iz 40 zemalja pružili nezaboravan i nesmetan festivalski užitak.

Od 23. do 25. srpnja očekuje se da će festival posjetiti 30 000 ljudi te preko 100 svjetskih medijskih kuća. Na festivalu će kao glavne zvijezde nastupiti RICK ROSS, DMX, METHOD MAN & REDMAN, PUSHA-T te preko 40 europskih dj crew-ova.

NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL
Party u Münichu je bio genijalan