New Yorker Fresh Island dobio novo priznanje

| Art |

Amerikanci poludjeli za Fresh Island Festivalom
Fresh Island Festival garantira najbolju zabavu

U najnovijem izdanju poznatog francuskog turističkog magazina Horizons Monde, pod naslovom "Top 10 ljetnih festivala" našao se i NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL koji je svrstan u top 10 europskih festivala ovog ljeta uz dobro poznate festivalske velikane kao što su Exit, Ultra Europe, Wireless, Sziget i drugima.

NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL pokrenut je 2012. godine kao prvi europski hip-hop festival na plaži, te je jedini festival ovakvog karaktera u Jugoistočnoj Europi, a ove će se godine održavati od 23. do 25. srpnja 2014. u klubovima Papaya i Aquarius na plaži Zrće. Ovaj se festival u vrlo kratkom roku nametnuo kao jedan od najpoželjnijih festivala u Europi koje ovo ljeto nikako ne smijete propustiti, a tome u prilog idu i već ranija uvrštavanja u top 10 najboljih festivala prema britanskom K Mag i Beatz magazinu, The Guardianu, Jutarnjem listu, Festival.hr-u... Festivalske ulaznice prodaju se u više od 40 zemalja, a glavni izvođači ovogodišnjeg izdanja su: Rick Ross, DMX, Pusha T, Method Man & Redman te 30 najvećih europskih dj kolektiva. S Festivala će ove godine izvještavati vise od 50 internacionalnih medijskih kuća uključujući i britanski BBC, američki Okayplayer, francuska TV kuća Trace TV, austrijski Go TV, švicarski MTV, njemački BerlinMusic TV, slovački Refresher i mnogi dr.

Trodnevne festivalske ulaznice za sve Ex Yu zemlje dostupne su po cijeni od 418 kn, a za internacionalne goste po nešto višoj cijeni od 79 eura, te VIP karte po cijeni od 119 eura.

NEW YORKER FRESH ISLAND FESTIVAL
Party u Münichu je bio genijalan