Netflix dokumentarci koji će promijeniti vaš život u 2017.

| Art |

Iako je jedini pouzdan način kako poboljšati svoje zdravlje pomoću tjelovježbe, ponekad je potrebno malo mentalne motivacije kako biste se izvukli iz kauča i ušli u teretanu.

Najjednostavniju i najbezbolniju spomenutu tranziciju najlakše je provesti uključite li svoj Netflix te krenete u zdravstveni dokumentarni maraton. Tako smo za vas odabrali 3 najbolja zdravstvena dokumentarca na Netflixu kako biste 2017. godinu započeli sa zdravim zdravstvenim odlukama.

FORKS OVER KNIVES

Forks Over Knives - Official Trailer

"Poruka u Forks Over Knives dokumentarcu je jasna: prehrana na biljnoj bazi bez prerađene hrane je potrebna za optimalno zdravlje", piše Popsugar. "Iako su izložena neka etička načela veganstva, Forks Over Knives se stvarno fokusira na znanstvene dokaze koji dokazuju da biljna prehrana čini najbolje za naše tijelo."

HUNGRY FOR CHANGE

Hungry For Change - Official Trailer

"Ako ste umorni od osjećaja umora i spremni napraviti pomak prema zdravoj prehrani, Hungry For Change je dokumentarni film koji će vas na to potaknuti", piše Popsugar. "Osim stručnih savjeta i izjava u prvom licu, ovaj film daje pregled laži kojim nas hrane prehrambene tvrtke (doslovno)."

FOOD INC.

Food Inc Official HD Trailer

"Hrana Inc će vas ozbiljno natjerati na razmišljanje o tome gdje nabavljate svoju hranu", piše Popsugar. "Grafički dokumentarac otkriva zastrašujuće istine o 'korporativnoj kontroli' izvora hrane, uporabi hormona rasta i realnosti zlostavljanja životinja." Ovaj dokumentarac nije za slabija srca.