Ne propustite koncerte repera Akrobatika, Termanologyja, Edo G-a & R.E.K.S-a ove subote

| Art |

Ne propustite koncerte repera Akrobatika, Termanologyja, Edo G-a & R.E.K.S-a ove subote
U subotu ne propustite pravu hip hop poslasticu

U organizaciji Phat KSET-a i Blackouta, 28.veljače je zabilježen kao hip hop praznik u Zagrebu! Naime, u sklopu 21. rođendana legendarnog Blackout kolektiva, Phat KSET & Blackout zajedničkim snagama, 28.veljače, u KSET dovode četvoricu nevjerojatnih majstora ceremonije – Akrobatik, Termanology, Edo G & R.E.K.S!

Čuvari prljavog, iskonskog i autentičnog hip hopa dolaze u Zagreb povodom svoje europske turneje „The EST Tour“ te će predstaviti svoje posljednje albume, ali i napraviti fantastičan party sa svojim underground himnama koje su ih postavile na svjetsku hip hop mapu. Bostonskim hip hop institucijama Zagreb je posljednja stanica europske turneje te ne sumnjamo da će priredit apsolutni spektakl te tako uveličat 21.rođendan Blackout emisije.

Zagrijavanje će obilježiti Tone Tuoro aka Tony Brown koji će predstaviti nove uratke zagrebačkoj publici, dok će zvučnu podršku pružati sada već legendarni DJ Phat Phillie te višestruko nagrađivani hip hop deejay godine DJ Chill. Popularni dvojac Soul Brothersi, dio Phat KSET Crew-a, također će prisustvovati ovoj manifestaciji, a tu je i neizostavni Nodef.

Ne propustite koncerte repera Akrobatika, Termanologyja, Edo G-a & R.E.K.S-a ove subote
Termanology, REKS, Akrobatik & Edo G

Blackout Radio Show osnovan je u suradnji Dj Phat Philliea i Dj Frx-a davne 1993. Na Radiju 101, a od tada su se isprofilirali kao jedan od najeminentnijih hip-hop projekata u Europi! Drago nam je kako će upravo na Phat KSET-u proslaviti svoju punoljetnost!

Cijena karte iznosi: 75kn u pretprodaji / 90kn na dan koncerta. U prodaji su od ponedjeljka, 16. veljače.

Pretprodajna mjesta:

  • KSET (Unska 3)
  • Dirty Old Shop (Tratinska 18) 
  • Smart Shop (Tkalčićeva 12)

Ne propusti ovo nezaboravno iskustvo i osiguraj svoju kartu već sada! Koncert se odvija pod posebnim pokroviteljstvom Radio Studenta & Radio 808!