Napokon znamo kada izlazi dugoočekivani film Zoolander 2

| Art |

Napokon znamo kada izlazi dugoočekivani film Zoolander 2
Derek Zoolander i Hansel McDonald na reviji u Parizu

Nakon što su Derek Zoolander i Hansel McDonald zatvorili reviju Valentina na pariškom tjednu mode, manija "blue steela" se vratila "u grad"! Dečki su nas podsjetili na to zašto smo naprosto obožavali njihovu blesavu modnu komediju i oduševili se činjenicom da smo sada sigurni kako izlazi i njen nastavak!

Zoolander je službeno izašao 2001. godine, no tek se 2008. počelo šuškati o potencijalnom nastavku, koji će službeno i izaći 12. veljače 2016. godine. Šuška se kako službeno snimanje počinje ovoga proljeća u Rimu, no ova informacija još nije potvrđena.

U nastavku će od stare postave glumiti Ben Stiller (Zoolander), Owen Wilson (Hansel) i Christine Taylor (Matilda Jeffries), a Will Ferrell (Mugatu) navodno također sudjeluje u nastavku, iako ga nismo imali prilike vidjeti prije nekoliko dana na reviji u Parizu. U dvojci će, između ostaloga, glumiti i Penelope Cruz.

Stiller je prokomentirao kako će se dvojka bazirati na priči Zoolandera i Hansela, koje je modni svijet sasvim zaboravio, i sada se ponovno trebaju vratiti na sam vrh. Izgleda da je sad pravo vrijeme za početi vježbati vlastiti "blue steel" pogled, jer nam se čini da će on uskoro biti aktualan selfie hashtag!

Napokon znamo kada izlazi dugoočekivani film Zoolander 2
Zoolander, 2001.