Napokon smo upoznali "Drugog" Mirana Kurspahića

| Art |

Galerija Greta

Gotovo svi hrvatski mediji prenijeli su najavu o „Drugom“ kojeg predstavlja Miran Kurspahić. U najstrožoj tajnosti čuvala se priča o „Drugome“ koja je sinoć u 20h otkrivena mnogobrojnim posjetiteljima poznate galerije „Greta“ u Zagrebu.

Kazališni redatelj Miran Kurspahić sve je posjetitelje poveo na nezaboravno putovanje u svijet „Drugog“ koji je na našu planetu došao sasvim slučajno u potrazi za srećom, ljubavlju i druženjem.  

Miran Kurspahić
Miran Kurspahić

Izložba „The other“ biti će otvorena do ponedjeljka pa će je svi zainteresirani moći pogledati još samo danas i sutra do 20h.

Izložbu Mirana Kurspahića svojom prisutnošću uveličali su doktor Nenad Korkut, glumica Jadranka Đokić, modna urednica Ljepote i Zdravlje i stilistica Barbara Repe, voditelj Dražen Ilinčić, glumac Sven Jakir, glumac Dean Krivačić, glumica Lana Barić, ponajbolje hrvatske vizažistice Kasandra Draganić i Andrea Leko, modni fotograf Zvonimir Ferina, dizajner Tomislav Bahorić s Ivanom Travaš, pr stručnjak Dalibor Jakuš,  redatelj Vanja Vascarac, direktor Medical Yoga Centra Dario Mišković, jedan od najjačih hrvatskih muških modela u inozemstvu Marko Mićunović, voditelj Davor Garić i brojni drugi koji su se zahvaljujući Ballantine's-u zabavljali do dugo u noć s "Drugim".