Najavljen koncert Tereze Kesovije u kino Europi!

| Art |

„Moja priča“ glazbene dive u Lisinskom!
Tereza Kesovija

Glazbena diva Tereza Kesovija u Kinu Europi, 18. prosinca 2014., održat će nezaboravan predblagdanski koncert kojim će još jednom pokazati kako su glazba i emocije najbolji posrednik između nje i njene publike.  

Osmišljen po uzoru na ekskluzivne koncerte koje je glazbenica održala u sličnim dvorana diljem Europe i svijeta ovaj koncert već sada, iako tek u pripremi, privlači iznimnu pažnju domaće ali i međunarodne stručne – glazbene i medijske javnosti. Ujedno, nastavak je ovo velika dva koncerta koja je ova glazbena diva održala u Zagrebu posljednjih godina, a koji su opravdano proglašavani glazbenim događajima sezone.  Ne smijemo niti zaboraviti kako je upravo u Zagrebu, u tadašnjem Varijetu, Tereza 1961. godine imala svoj prvi nastup pred većim auditorijem.  Od tada do danas Tereza vrlo uspješno održava koncerte u zagrebačkim dvoranama koje su uvijek ispunjene do posljednjeg mjesta i na koje glazbenicu dolaze slušati ljubitelji njezine glazbe iz cijele Europe.

Tereza će svoju publiku glazbom odvesti na glazbeno putovanje dugo preko 50 godina. Kao i uvijek na pozornici, svoju ljubav i glazbu Tereza će nesebično darivati svojoj vjernoj publici jer to je uvijek bio njen način. Na taj će im način još jedan put zahvaliti na vjernosti koju joj poklanjanju. Bit će to uistinu posebna večer ispunjana iskrenim emocijama, jer veza između Tereze i njene publike uistinu je rijetka i jedinstvena. Ta veza i ljubav traje preko 50 godina i ona je trajna i vječna.

Ulaznice po cijeni od 120 kuna dostupne su na blagajni kina EUROPA od pon do sub od 12 sati.