Poslušajte Colonijinu novu pjesmu koja slavi žene

| Music |

Colonia, Zadnja suza
Colonia, Zadnja suza

Boris Đurđević i Colonia u zadnje vrijeme rade puno i rade odlično, a nakon dva uspješna glazbena spota Que sera i Maskenbal, za početak ožujka pripremili su još jedan glazbeni hit

«Zadnja suza» naslov je nove pjesme i novog glazbenog spota grupe Colonia, kojeg potpisuje Boris Đurđević, a koji će predstaviti Coloniju u jednom drugačijem svjetlu. Redatelj spota je Dario Radusin, koji je Ivanu Lovrić i Coloniju vidio u jednostavnom, bijelom video spotu u kojem je u potpunosti naglasio njen seksepil i vođen snagom pjesme, napravio malo remek djelo stvorivši odličnu simbiozu između vrhunske glazbe, odlične koreografije koju je osmislio i pripremio Neven Ivić te kvalitetno posloženog vizualnog minimalizma.

Ivana Lovrić, Colonia, Zadnja suza
Ivana Lovrić, Colonia, Zadnja suza

Priča koja prati pjesmu je jednostavna, bazična i vizualno jako snažna, a Ivana Lovrić ponovo joj je dala dodatnu snagu kako svojim vokalnim mogućnostima, tako i plesom, ljepotom te ženstvenošću koja je krasi u svakom njenom pokretu. Baš tako se i osjećala, kao snažna žena, koja je našla pravu ljubav, muškarca koji ju je spreman štiti, uz njega ona je spremna se boriti za iskrenu ljubav. Colonia bez sumnje opet ima pjesmu za vrh glazbenih ljestvica, a suradnja s Radusinom sigurno će se nastaviti jer očito je da su našli dobru «kemiju» i da je on pronašao način kako da iz Colonije izvuče ono najbolje.

Ivana Lovrić, Colonia, Zadnja suza
Ivana Lovrić, Colonia, Zadnja suza

«Zadnja suza» samo je početak, uvod u vrlo dinamično proljeće i ljeto u kojem Coloniju očekuje veliki broj koncerata i nastupa, ali i novih pjesama koje se pripremaju i koje bi trebale nastaviti uspješan put jednog od najpopularnijih hrvatskih glazbenih sastava. Svi noviteti, nove pjesme, ali i mali zaokret u spotovima, potvrđuju da Colonia i Boris Đurđević imaju viziju u kojem smjeru trebaju ići, a sve pozitivne kritike i uspjesi jamstvo su da će Colonia donijeti još puno glazbenih hitova na hrvatsku glazbenu scenu.

Colonia - Zadnja suza (OFFICIAL VIDEO 2018)