Massimo održao veličanstveni koncert u pulskoj Areni

| Art |

Massimo u pulskoj Areni

Massimo je oduševio u pulskoj Areni! Dva sata programa za prepuni pulski Amfiteatar, glazbenici na vrhunskom nivou muziciranja, tribine na nogama, dva bisa - bio bi to rezime subotnjeg koncerta na pozornici koja je sasvim sigurno san svakog glazbenika. Massimu se taj san ostvario za 30 godina karijere, čiji početak označava pjesma "Sjaj u tami". Aktualni singl "Suze nam stale na put", već tjednima najemitiranija pjesma domaćeg etera, publika je pjevala zajedno s Massimom, kao i 20 drugih pjesama kojima je napravio presjek svog rada ("Gracija", "Da mogu", "Ljubica", "Indija"...) u prostoru koji vjerojatno najbolje  dočarava Massimov umjetnički senzibilitet.

Massimo i Nina Badrić
Massimo i Nina Badrić

Na pozornici su mu se pridružili i prijatelji glazbenici: slovenski kantautor Vlado Kreslin s kojim je otpjevao "Od višine se zvrti", glazbena diva Nina Badrić u pjesmi "Stranac u noći", Neno Belan u pjesmi "Zar više nema nas" te gost iznenađenja - Dražen Turina Šajeta! 

Massimo i Neno Belan
Massimo i Neno Belan

Massimov standardni bend u sastavu: Dalibor Pipo Matošević (gitara), Aleksandar Sale Ismailovski (klavijature), Goran Delač (bas), Boris Popov (udaraljke), Marko First (violina, gitara), te Marko Matošević (bubanj), dobio je pojačanje. Osim pratećih vokala, Martine Majerle i Vanese Mišić, bila je tu i cijela gudačka sekcija: Dunja Kobas (violina), Helena Ivezić-Pajnić (violina), Dora Maganić (violina), Nastasja Štefanić (viola), Iva Štefančić (viola), Klara Romac (čelo) i Mariaberta Blašković (čelo), koji su svi zajedno pridonijeli veličanstvenoj atmosferi u Areni. Kako je bilo na spektakularnom koncertu u Areni, pogledajte u našoj galeriji.

Massimo u pulskoj Areni
Massimo u pulskoj Areni