Maddie Ziegler ponovno pleše i ostavlja nas bez daha

| Art |

Maddie Ziegler za Capezio

Mlada plesačica, Maddie Ziegler, proslavila se pojavivši se u spotovima glazbene superzvijezde Sie te u reality showu „Dance Moms“ – no nije stala tu. Iako je riječ o reklami za plesnu odjeću i obuću, tim koji stoji iza Capezio tvrtke uspio je izvući ono najbolje iz Maddie koja predvodi grupu mladih balerina u revoluciji protiv klasike. Osim svrhe reklamiranja proizvoda, ovaj spot nosi jednu dublju poruku.

Spot započinje ustaljenom rutinom kojom započinje svaki dan u plesnom u studiju – vježbama uz šipku. Maddie se pridružuje grupi mladih i konzervativno obučenih balerina u ne tako konvencionalnoj baletnoj odjeći. Baš kao što vizualno odskače od većine, Maddie i svojom koreografijom čini isto te ne slijedi zadane vježbe. Slijedeći njezin primjer i ostale djevojčice odluče otplesati svoje koreografije te tako postati slobodne od zadanih okvira…

Uspjeh možete pronaći samo ako idete svojim putem, onim neutabanim. Obavezno pogledajte spot, mogao bi vas veoma nadahnuti. U nastavku je samo teaser, a OVDJE pogledajte cijeli video spot.