Ljubitelji klupske glazbe večeras mogu uživati uz Ferreck Dawna

| Art |

Ferreck Dawn

Club Opera i ovog vikenda nastavlja pružati nova iznenađenjima na zagrebačkoj klupskoj sceni te na zadovoljstvo svih ljubitelja klupske glazbe u Zagreb dovodi novu veliku zvijezdu. Ovog će petka multimedijalni klub, smješten u jedinstveni prostor bivšeg kina, ugostiti poznatog amsterdamskog producenta i DJ-a Ferrecka Dawna.

Ferreck Dawn autor je brojnih hitova koji stvaraju nezaboravnu atmosferu u klubovima diljem svijeta. Tako je i početak 2016. godine za Ferrecka obilježen hitom Man Enough, koji se na prvom mjestu Beatport ljestvice zadržao dva tjedna.

Među brojnim suradnjama posebno se ističe hit pjesma Love Too Deep, ostvarena u s poznatim dvojcem pod nazivom Redondo. Nakon ovog uspjeha Dawn potpisuje ugovor s jednom od najvećih produkcijskih kuća - Spinnin Records, a hitovima „Something Else“, „Another Day“, „Heaven Sent“, „Baby Slow Down“ i „Superman“, postao je stalni član svjetskih top ljestvica.

Club Opera novo je nezaobilazno mjesto na karti zagrebačkih klubova, a nalazi se u neposrednoj blizini Trga bana Jelačića, na adresi Petrinjska 4. Gosti ovog multimedijalnog kluba uz najmoderniju rasvjetu imaju priliku uživati u jedinstveno uređenom interijeru, u kojem je nekada bilo smješteno kultno kino Central. Nastup Ferrecka Dawna održat će se danas u 23 sati, a više informacije možete potražiti na Facebook stranici Cluba Opera

Club Opera