Lana Jurčević s Nicki Minaj u "La La Landu"

| Art |

Novi spot za pjesmu La La Land Lane Jurčević s albuma Pobjede i porazi

Pjevačica Lana Jurčević se nakon kraće pauze i okretanja poduzetničkim vodama i otvaranja plesnog studija na svoj glazbeni put vratila krajem prošle godine autorskim albumom „Pobjede i porazi“. Prvi lansirani singl koji je dobio i svoju video verziju bio je vrlo uspješni „Niko i ništa“, a sada nas je Lana odlučila počastiti i spotom za još jednu pjesmu s navedenog albuma, „La La Land“. Novi uradak iz Lanine kreativne glazbene radionice pomaknuo je granice njenih vlastitih maštarija i uvodi nas u neki sasvim novi svijet dostupan samo odabranima. Njen svijet iz mašte sličan je onome "Alise iz zemlje čudesa", sa zečevima, simbolima s karata, puno neobičnih likova i boja.

Novi spot za pjesmu La La Land Lane Jurčević s albuma Pobjede i porazi
La La Land Lane Jurčević

Ovoga puta „odabrani“ su bili najvjerniji fanovi koji su dobili priliku zaviriti i biti dijelom tog fantastično zabavnog La La Landa u kojem se jako dobro provela i hrvatska Nicki Minaj.  Glazbu i tekst „La La Landa“ napisala je sama Lana, a aranžman je napravio finski producent Daniel Hirvikoski.

Novi spot za pjesmu La La Land Lane Jurčević s albuma Pobjede i porazi
La La Land Lane Jurčević

La La Land sinonim je za nekoga tko je u svom svijetu. Pjesma je vedra i po meni, idealna za vrijeme u kojem živimo, u kojem je svaka stvar koja nas može oraspoložiti i zabaviti dobrodošla. Ja je nekako doživljavam na način da je OK biti drugačijiii imati svoje snove i "filmove", makar bili nekome potpuno nerazumljivi“ o svojem novom spotu i singlu kazala je Lana.

Da ne duljimo previše, zavirite u Lanin "La La Land"…

Lana Jurčević, La La Land