Kultni zagrebački klub Sax! postaje punoljetan!

| Art |

Sax! XVIII. sezona

Očito da izreka "samo najbolji opstaju" doista vrijedi kada je u pitanju kultni zagrebački klub Sax! koji 16.9. kreće u novu, ovoga puta slavljeničku XVIII. sezonu. Na taksistima dobro poznatoj adresi Palmotićeva 22, od ovoga petka kreće punoljetna sezona koju nećemo moći zaboraviti.

Srijedom se i dalje nastavlja najdugovječniji ciklus u Zagrebu "Novi hrvatski jazz", četvrtkom se daje prilika mladim demo bendovima u vidu programa Kreativni Glazbeni Kolektiv, #cooganje petkom nastavlja svoju tradiciju, a subote su rezervirane za rock večeri i ostale renomirane izvođače iz Hrvatske i regije koje ne smijete propustiti (TBA).

Zabranjeno pušenje

U petak sezonu otvara jedan od najjačih zagrebačkih i domaćih cover bendova dobro nam poznata Retrodukcija, a otvaranje u subotu nastavlja trenutno vrlo tražena ekipa iz DemeNtronomesa koja je nedavno izdala i novi album. U pomoć će im priskočiti majstori tako zvanog #ŠurikenGruva, Spleen G, bend koji je nedavno nastupao i na glavnom stageu INMusica.

Vlatko Štampar

Tako će svoju punoljetnost Sax slaviti cijelu sezonu uz obavezni (i službeni) hashtag #Sax18 i povoljnije cijene nego ikada prije. Pratite službeni Facebook profil i službenu stranicu jer će ova sezona u Saxu biti vruća.

Retrodukcija