Kristen Stewart glumit će Coco Chanel u novom filmu Karla Lagerfelda

| Art |

Kristen Stewart, Chanel
Kristen Stewart, Chanel

 U čast velikog Métiers d’Arts showa koji poznata francuska modna kuća priprema u prosincu, Chanelov dizajner Karl Lagerfeld priprema kratki film kojim će svijetu prikazati jednu sasvim novu, do sada nepoznatu stranu osnivačice brenda i povijesne modne ličnosti - Gabrielle Chanel. 

S obzirom na količinu biografskih filmova koji su do sada napravljeni o Coco Chanel, jedva čekamo vidjeti što nam to novo i revolucionarno ima za otkriti veliki Karl. "Toliko fimmova snimaju o Chanelu. Zašto i ja ne bi snimio jedan?", našalio se Lagerfeld u nedavnom intervjuu za WWD.

Kristen Stewart, Chanel
Kristen Stewart, Chanel

Moramo priznati da je njegov odabir glavne glumice koja će utjeloviti lik i djelo velike Coco Chanel došao kao iznenađenje! Iako je Kristen Stewart bliska suradnica Chanela koja se pojavila i u njihovim reklamama i kampanjama te je redovita gošća u prvom redu Chanelovih revija - ovo je zaista neobična uloga za nju, s obzirom na to da smo je navikli gledati u dramatičnim filmovima poput primjerice "Still Alice".

U njegovom posljednjem intervjuu, Lagerfeld je lik Coco Chanel opisao kao "onu koja se žali na sve" - stoga će za Kristen (za promjenu) ovo biti nešto zabavnija i komičnija uloga!  

Kristen Stewart, Chanel
Kristen Stewart, Chanel