Kontroverzni reper DMX dolazi na Fresh Island Festival

| Art |

Kontroverzni reper DMX dolazi na Fresh Island Festival
DMX će sigurno razoružati sve prisutne na svom energičnom nastupu

Line up Fresh Island festivala na Zrću ovo ljeto će biti bogatije s jednim od najkontroverznijih repera današnjice i pravom hip hop ikonom, reperom DMX-om!

Nakon najave legendarnog Method Mana i Redmana te Pushe T-ja, DMX dolazi kao prava poslastica na već sada jak line up festivala koji će se održati od 23.-27.srpnja. Naime, ovo će bit prvi reperov posjet Hrvatskoj kao i njegov povratak na europske bine nakon dugih 10 godina. DMX je izvođač sa najvećim brojem platinastih izdanja u svijetu hip hopa, te impresivnom brojkom od čak 30 milijuna prodanih nosača zvuka koja ga stavlja na poziciju kao jednog od najprodavanijih rap izvođača svih vremena, a većina glazbenih medija, kritičara i opinion maker-a stavljaju ga u kontekst sa legendarnim Tupac Shakurom.

Kontroverzni reper DMX dolazi na Fresh Island Festival
Nabavite karte dok još stignete

Uz rap, DMX godinama gradi i karijeru u glumi u Hollywoodu pa smo ga mogli vidjeti u mnogo glavnih i sporednih uloga u filmovima poput Belly, Exit Wounds ili primjerice Romeo Must Die, filmu u kojem glumi s njegovom dragom prijateljicom i prerano preminulom pjevačicom Aaliyah.

DMX godinama gradi status božanstva kojeg danas posjeduje, a specifičan je po svom imidžu bad boyja, hrapavom glasu i karakterističnom lajanju. Nadodamo li uz njega i ostatak line upa i 30-ak svjetski poznatih DJ-a te cijeli line up Adria Dance Campa, očekuje nas jedno vrlo zanimljivo ljeto. Pritom vam garantiramo da će upravo DMX-ov nastup bit jedan od najenergičnijih u tri dana održavanja festivala.

DMX - Party Up (Up In Here)