John Who, izložba Ivana Pavliša

| Art |

John Who izložba

Iako njegovo lice svakodnevno viđate na svim eminentnim društvenim događajima s foto aparatom u ruci kako na svoj jedinstven način fotografijama bilježi ljude i trenutke oko sebe, mladi i talentirani fotograf Ivan Pavliš po prvi puta svoje radove predstavit će na samostalnoj izložbi u galeriji Kranjčar 26. studenog 2015. Poznat po komercijalnom pristupu fotografiji izložbom pod nazivom „John Who“ predstavit će se u novom fotografskom svjetlu. Serijom od 15 fotografija autor će obuhvatiti presjek svog dosadašnjeg rada posebno onog u modi.

John Who izložba

Moda je oduvijek bila centar njegovog fokusa, a ovom izložbom kroz crno –bijele i kolor fotografije pokazat će svoje viđenje modnog svijeta koji nas svakodnevno okružuje. Izložba će obuhvatiti i nekoliko portreta koji na dinamičan i eksperimentalan način razotkrivaju svakog promatrača. Samo za potrebe ove izložbe Ivan je fotografirao regionalnu glazbenu zvijezdu Jelenu Rozgu i pokazao je u do sada neprikazanom svijetlu.

John Pavlish

„Svojom prvom samostalnom izložbom htio sam ljudima pokazati svoj dosadašnji stvaralački rad. Ovom izložbom prikazat ću svoj fotografski opus u kontekstu modne i portretne fotografije. U medijskom svijetu mnogi me poznaju pod pseudonimom John Pavlish pa sam se tako i odlučio izložbi dati naziv „John Who“.

Ivan Pavliš rođen 1985. u Zagrebu. Nakon završenog studija na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu kreće u potpuno drugom smjeru i 2012.godine započinje fotografsku karijeru. Od tada gotovo svakodnevno na svoj sada već prepoznatljiv način fotografira društvena događanja, modu i razne društvene sfere.