Izašao je trailer za nove Gilmorice

| Art |

Prošlo je devet tužnih godina otkako se jedna od najboljih ženskih serija, Gilmorice prestala emitirati. Nakon nekoliko godina najava i špekulacija konačno je u siječnju ove godine objavljeno kako će se snimati nova, osma sezona popularne serije s istom glumačkom postavom, ovaj put zahvaljujući Netflixovoj produkciji.

Gilmorice

Znamo kako nam nove episode na Netflix dolaze 25. studenog, a danas je konačno objavljen službeni trailer kako bi dok čekamo barem malo dobili uvid u to što nas sve čeka u životu tri generacije Gilmorica. Nova sezona serije pod nazivom Gilmore Girls: A Year in the Life biti će zapravo u obliku mini-serije i imati će četiri episode od po 90 minuta, a pokrivati će četiri godišnja doba  proljeće, ljeto, jesen i zimu.   

Gilmorice

Već ovaj kratki trailer bio je dovoljan da se prisjetimo zabavnog života u Stars Hollowu. Vidimo jednako stare Lorelai (Lauren Graham) i Rory (Alexis Bledel) koje kako nam se čini i dalje utjelovljuju sve naše majka-kćer probleme, tu je i njihovo poznate prepiranje za doručkom, njihovi kaputi koji se oduvijek suptilno podudaraju i, naravno, ono po čemu su najpoznatije – traženje srodne duše.  Rory je kao i uvijek brutalno realna, Lorelai  promišlja o svojoj vezi s Lukeom, a tu je i najstarija Gilmorica, Emily, koju vidimo kako oplakuje smrt svoga muža, Richarda (Edwarda Herrmann, koji je umro u stvarnom životu u 2014. godini). 

Gilmorice

Naravno, tu su i Sookie (Mellisa McCarthy) i dalje prezgodni Jess (Milo Ventimiglio). Jedva čekamo 25. studeni.