Idete li na šesti zaredom WINTERSPLASH?

| Art |

WINTERSPLASH su zimske zabave Seasplash festivala koje se šestu godinu zaredom odvijaju u prostorima zagrebačkih klubova. Ove godine Wintersplash će se uz raznovrsni program događati na tri različite pozornice u prostorima AKC Medika (klub Attack, Chakkina i Siva soba) 22. i 23. veljače donoseći u Zagreb Seasplash festival u malom.

Kao inozemni gosti programa Wintersplasha 2013. po prvi puta u Zagrebu nastupaju CHANNEL ONE iz Velike Britanije, jedan od najpoznatijih dub reggae soundsystema, talijanski producent sa londonskom adresom DUB TERROR, jedan od najperspektivijih dub/dubstep producenata novije generacije, te UNKNOWN IDENTITY, producent i DJ iz Švicarske i pokretač etikete Dubsludge Records, u suradnji sa Chew The Fat! Croatia clubbingom.

Njima su se priključili i brojni domaći izvođači, stalni gosti, suradnici i prijatelji Seasplash festivala: 207, Arszenik, Bass Culture Sound System, Big Oz, DJ Cool name, Dubolik, DUBstepKLUB, FM, Homeground Sound, Hot it up, LiteMotif, Maya, MMMeniga, Noisea, Peter Po$h, Sapleo, Sergej Snooze, Sheco, Shugaman Selecta & Trip To Zion.
U nastavku donosimo raspored nastupa po danima i pozornicama, te kratke biografije svih izvođača.

Dvodnevna ulaznica za Wintersplash iznosi 80 kuna i može se nabaviti isključivo putem rezervacija do 22. veljače na mail: infosplash@seasplash.net . Dvodnevna ulaznica na ulazu iznosit će 100 kuna, a jednodnevna ulaznica 60 kuna.