Humanitarno druženje Zaklade Ivana Hodak: Pomozimo mladim talentiranim studentima

| Art |

Humanitarni event Zaklade Ivana Hodak
Humanitarni event Zaklade Ivana Hodak

U subotu, 6. veljače, u zagrebačkom Pepermintu održat će se tradicionalno druženje za Zakladu Ivana Hodak, čiji je povod bio i 34. Ivanin rođendan. Događaj humanitarnog karaktera u organizaciji Zaklade Ivana Hodak tako će i ovaj put prikupljati sredstva za financijsku pomoć mladim i talentiranim studentima koji si, zbog životnih okolnosti, ne mogu priuštiti školovanje.

Prihod od ulaznica koje će se prodavati po cijeni od 100 kn ići će u korist fonda za stipendiranje za djecu koja nisu u mogućnost sama osigurati novac za studij. Dođite u subotu navečer u Pepermint i kupnjom ulaznice po cijeni od 100 kn dobro se zabavite te se pridružite ovoj vrijednoj humanitarnoj akciji!

U Hrvatskoj postoji znatan broj mladih, talentiranih ljudi koji, zbog nesretnih životnih uvjeta u kojima su odrasli, nemaju mogućnost dalje se školovati kad jednom završe srednju školu. Kako je kod nas u zadnje vrijeme sve izraženija tendencija da se visoko obrazovanje plaća, ideja osnivača Zaklade Ivana Hodak bila je da se, kao uspomena na prerano umrlu mladu pravnicu Ivanu Hodak koja je tek započinjala svoju karijeru kako među pravnicima tako i među studentima ekonomije, osnuje ova Zaklada, putem koje bi se prikupljala sredstva za financijsku pomoć u obliku naknade (cijelog iznosa ili dijela) školarina za bilo pravni ili ekonomski studij takvih mladih osoba.
 
Na web stranicama Zaklade možete naći i sve druge važnije informacije o radu Zaklade, http://www.ivanahodak-zaklada.org.