Hrvatski fotograf i redatelj Hrvoje Serdar osvojio priznanje "The Golden City Gate"

| Art |

Hrvatski fotograf i redatelj Hrvoje Serdar je osvojio drugo mjesto na međunarodnom turističkom multimedijskom natjecanju “The Golden City Gate“, koje se već 20. godinu zaredom održava u sklopu vodećeg turističkog sajma ITB u Berlinu.

Hrvoje i njegov tim su nagradu osvojili u kategoriji „hoteli“ za promotivni video luksuznog Valamar Collection Marea Suites 5* u Poreču. Video se snimao dva dana, a ideja je bila prikazati spoj obiteljskog odmora i luksuza te prenijeti priču o obitelji, zajedništvu i stvaranju uspomena.

Valamar Collection Marea Suites 5*

„To smo uspjeli kombinacijom luksuznih kadrova i obiteljskih snimaka , sve s naglaskom na iskrene emocije“., rekao je redatelj spota Hrvoje Serdar. „Snimanju smo pristupili iskreno i naša je autentičnost prepoznata“ , naglasio je da su upravo emocije ključni aspekt uspješnog videa: „Emocije i ljepotu destinacije koje smo uspjeli prenijeti bitne su za film,.

Iza Hrvoja Serdara je mnogo uspješnih domaćih i inozemnih kampanja, a specijaliziran je za fotografiranje i snimanje hotelskih grupacija, ekskluzivnih destinacija i gastronomije.

U svom portfoliju ima fotografije nekih od najluksuznijih hotela na svijetu uključujući one na Maldivima, Sejšelima, Maroku i drugdje. Također, dobitnik je nagrade “Baldo Čupić” za najbolji nacionalni turistički film 2017. godine.

Natjecanje „The Golden City Gate“ dodjeljuje nagrade u 18 kategorija, a prijaviti se mogu gradovi, države, regije, hoteli i spa resorti, oglašivačke i event agencije, turističke organizacije, avio kompanije, izdavačke i produkcijske kuće. O pobjednicima je odlučio žiri sastavljen od 45 neovisnih sudaca koji su profesionalci u svom području: putnički agenti, profesori, studenti, redatelji, ministri, konzuli, ambasadori i umjetnici koji i sami često putuju po svijetu.