Hrvatski DJ na MTV-u!

| Art |

Martyn Negro & Avicii

Martyn Negro je trenutno najtraženiji DJ i producent iz hrvatske. Samo nekoliko mjeseci nakon njegovog nastupa u legendarnom frankfurtskom klubu Cocoon čiji je vlasnik Svan Vath, premijerno na MTV-u izlazi video za njegov prvi singl “Over(Pretty little girl)”. Martyn Negro u proteklih godinu dana je ostavio veliki trag na produkciji elektronske glazbe te osim brojnih izdanja za međunarodne izdavačke kuće kao što su Exklusiv records iz Portugala, 1980. recordings iz Londona i Blacksoul music iz Zagreba u isto vrijeme nastupao je s najvećim imenima elektroničke glazbene scene kao što su Avicii, Nicky Romero, Sander Van Doorn, Deniz Koyu, Nicky Romero, Benny Benassi, The Shapeshifters, Freemasonsi mnogi drugi.

Koncept za video se odvija oko ideje kraja ljetne sezone i iščekivanja nove sezone nezaboravnih zabava do jutra na svjetski poznatoj plaži Zrće. Sniman je tijekom ljetne sezone 2011. na plaži Zrće i u proljeće 2012. u zagrebačkom klubu Aquariusu, dok nas kroz priču dirigentski vodi Martyn Negro. Produkciju videa potpisuju kao redatelji Aleksandar Bundalo i Mladen Đukić, a najavu za video u kratkom periodu na YOU TUBE-u pogledalo je više od četiri tisuće ljudi. Singl “Over(Pretty little girl)” izlazi službeno 6. lipnja za uglednu portugalsku izdavačku kuću “Exklusive records”, a osim Martyn Negra kao producenta pjesme na singlu gostuje i vokalist Phil G koji je dao jednu novu dimenziju pjesmi.

U ponedjeljak 4. lipnja 2012. u zagrebačkom klubu Supercaffe, Preobraženska 3 od 18:00 je promotivni party povodom izlaska spota za pjesmu  “Over(Pretty little girl)”, a u subotu 9. lipnja 2012. od 23:00 veliki party u zagrebačkom klubu Aquarius kada će singl već biti dostupan na svim relevantnim portalima za prodaju elektroničke glazbe.

Najava za video