Fresh Island priprema veliki hip hop tulum na bazenima

| Art |

Fresh Island priprema veliki hip hop tulum na bazenima
Fresh Island priprema vrući tulum!

Pripremite svoje kupaće kostime, kreme za sunčanje, nakosite šilterice i rezervirajte subotu 28. lipnja za prvo ljetno party kupanje u ritmu New Yorker Fresh Island festivala na Vodenom planetu Terma Tuhelj. Na jedan dan, u subotu 28. lipnja od 15h Vodeni planet Termi Tuhelj postat će plaža Zrće, a za zarazne plesne hip-hop i r'n'b hitove dok se uz hladni koktel osvježavate u jednom od bazena pobrinut će se najveća DJ imena hrvatske hip hop scene DJ PHAT PHILLIE i DJ BIZZO BODEGA.

U sklopu europske party turneje DJ BIZZO BODEGA i DJ PHAT PHILLIE posjetili su metropole London, München, Berlin, Beč, Zurich, Bern, Ljubljanu, Beograd i Zagreb te promovirali treće izdanje ovog jedinstvenog festivala. Posljednji promotivni party ekipa New Yorker Fresh Island festivala sačuvala je za domaće fanove, a otvoreni bazeni Termi Tuhelj najbolje će dočarati ono što će se dešavati za vrijeme festivala.

Da sve bude u duhu festivala pobrinut će se i specijalni gost DJ PHOX koji samo za ovu priliku u Terme Tuhelj dolazi ravno iz Las Vegasa. Ulaz u vodeni planet Termi Tuhelj biti će standardnih 70 kn.

Na trećem festivalskom izdanju, od 23. do 25. srpnja na NEW YORKER FRESH ISLAND festivalskoj pozornici u klubovima PAPAYA i AQUARIUS nastupiti će internacionalna krema hip hop izvođača kao što su RICK ROSS, DMX, PUSHA-T, METHOD MAN & REDMAN te trideset dj crew-ova iz čitavog svijeta. Trodnevne festivalske ulaznice za ex Yu zemlje nalaze se po cijeni od 418kn, dok je cijena internacionalne ulaznice 79 eura za regularnu ulaznicu.

Fresh Island priprema veliki hip hop tulum na bazenima
DJ Phat Phillie i DJ Bizzo Bodega