Fresh Island će imati spektakularno otvorenje

| Art |

Amerikanci poludjeli za Fresh Island Festivalom
Fresh Island Festival garantira najbolju zabavu

Fresh Island Festival zbog iznimno velikog interesa koji vlada ove godine na dan će otvorenja, u srijedu 23. srpnja, preseliti iz skoro rasprodanih klubova Papaya i Aquarius na samu plažu Zrće kako bi organizatori ne bi morali zaustaviti prodaju ulaznica. Tako će na dan otvorenja festivala preko 20 000 fanova iz čitavog svijeta moći uživati u najvećem spektaklu u povijesti plaže Zrće na najvećoj pozornici ovog ljeta. Samim time kapacitet je povećan, te se prodaja ulaznica neće zaustavljati. Spektakl na plaži Zrće u srijedu 23. srpnja od 22h otvoriti će dvije najveće zvijezde festivala, američki rap superstar „RICK ROSS“ te miljenik Pharrela i Kanye West-a „PUSHA-T“, nakon čijih će se koncerta održati after partyji od 02h u klubovima Papaya i Aquarius. DJ podršku prije uoči samih nastupa na plaži Zrće dati će britanska legenda, BBC voditelj i dj TIM WESTWOOD.

Rick Ross i Pusha-T su u sklopu svoje trenutne ljetne turneje rasprodali dvorane i arene diljem svjetskih metropola, a to će se isto uskoro desiti i sa nastupom na Fresh Island Festivalu do čijeg je početka ostalo još mjesec dana. Prema trenutačnom interesu za festival, organizatori očekuju rekordnih broj gostiju iz Amerike, Njemačke, Velike Britanije, Austrije, Švicarske te Francuske, a kako se kapacitetom ne bi ograničavali dogovoreno je spektakularno otvorenje festivala na samoj plaži Zrće.

Rap super zvijezda Rick Ross upravo je ovih dana izdao najnoviji singl sa trenutno najvećom pop zvijezdom J.LO koja se može pohvaliti službenom himnom svjetskog nogometnog prvensta u Brazilu. Ovo će im biti prvi nastup u Hrvatskoj, a atmosferu prijašnjih izdanja ovog jedinstvenog festivala prenijele su im njihove kolege Nas i Snoop Dogg.

"Na jednom od zajedničkih nastupa kolega Snoop Dogg mi je ispričao kako se odlično zabavio prošlo ljeto u Hrvatskoj te snimio i video spot na otoku Pagu u hotelu Luna. Rekao je da mu je nastup na New Yorker Fresh Island Festivalu prošle godine bio jedan od dražih zbog pozornice na otvorenom, odlične mediteranske kuhinje i paških delicija, vina, lijepih žena te posebne atmosfere koja vlada oko festivala. Od svih gradova na turneji posebno se veselim nastupu u Hrvatskoj", izjavio je Rick Ross.

Ovaj po mnogim inozemnim medijima jedan od najboljih europskih festivala ove godine će ugostiti preko 40 izvođača od kojih organizatori ističu RICK ROSSA, PUSHA-T, METHOD MAN & REDMAN, DMXA i BBC dj voditelja TIM WESTWOODA koji će od 23. do 25. srpnja privući najbrojnije festivalske fanove na plažu Zrće.

Jednodnevne ulaznice prodaju se po cijeni od 50 eura te ograničeni broj VIP ulaznica po cijeni od 95 eura.

Novi headliner Fresh Islanda je hit reper Rick Ross
Everyday I'm hustlin'...