Upoznajte glumačku postavu reizdanja jedne od najpopularnijih teen serija - Gossip Girl

| Film |

Pozdrav Upper East Siders, vrijeme je za reizdanje jedne od najpopularnijih teen serija- Gossip Girl.

Naime,  nedavno je otkrivena prva glumica ( Emily Alyn Lind ) za nadolazeće ponovno predstavljanje ikonične serije The Gossip Girl, a sada je otkriveno još imena koja će se pojaviti u reizdanju popularne „Tračerice".

Naime, HBO Max je službeno objavio tko su drugi članovi glumačke postave, a neke od njih sigurno ćete prepoznati.

Iako datum premijere serije još nije najavljen, novosti o ponovnom pokretanju Gossip Girl-a definitivno nas uzbuđuju, a u nastavku pogledajte sve najavljene članove glumačkih postave za seriju koja uskoro počinje s emitiranjem na platformi HBO Max.

Emily Alyn Lind

Kao što je ranije objavljeno, 19-godišnja Emily Alyn Lind jedna je od vodećih lica buduće Gossip Girl, koju trenutno možemo gledati u Facebook Watch showu Sacred Lies .

Emily je također pjevačica koja na Instagramu objavljuje videe i fotografije sebe kako svira gitaru, a u novoj Gossip Girl  će glumiti lik po imenu Audrey, koja je, prema Deadlineu, bila u dugoj vezi i počinje se pitati što bi se više moglo dogoditi u njezinom životu.

Instagram/@emilyalind

Whitney Peak

Ako ste gledali Chilling Adventures of Sabrina , možda ćete prepoznati Whitney Peak, koja je u nekoliko epizoda treće sezone popularne Netflixove serije  glumila Judith Blackwood.

Još uvijek nije poznato kojeg će lika tumačiti 17-godišnja glumica rođena u Ugandi, koja iza sebe ima nekoliko značajnih uloga.

Instagram/@whitneypeakk

Eli Brown

Eli Brown najpoznatiji je po svojoj ulozi u seriji Pretty Little Liars: The Perfectionists, a gledat ćemo ga i u dva nadolazeća filma, The F ** k-It List i Run Hide Fight.

Osim glume bavi se i pjevanjem, a koju će ulogu imati u  Gossip Girl-u još uvijek ne znamo.

Instagram/@elibrown.jpeg

Jason Gotay

Tridesetogodišnji Jason Gotay broadwayski je alum koji je nastupao u mjuziklima Bring It On i Spider-Man: Isključi mrak.

O njegovoj ulozi u Gossip Girl-u još uvijek nije poznato ništa.

Instagram/@jasongotay

Johnathan Fernandez

Johnathan Fernandez već ima zapaženu karijeru u komediji, a prepoznati ga možete po njegovim ulogama u Smrtonosnom oružju, te Girls, Younger i Last Week Tonight with John Oliver.

Instagram/@jthanprime

S nestrpljenjem očekujemo još novosti o reizdanju Gossip Girl-a te vas pozdravljamo s rečenicom: XOXO, Gossip Girl!